• Fabrika za flaširanje prirodne izvorske vode

    Fabrika se nalazi u mestu Petnica, sedam kilometara od Valjeva u izuzetnom prirodnom ambijentu i ekološkom okruženju na 180 metara nadmorske visine

    Pogledaj Video

  • Fabrika je na zemljištu-parceli broj 230/1 vlasništva kompanije sa površinom od 1,609 hektara, od čega je hala 2862 m2 i sa sopstvenom saobračajnicom do fabrike.

    VUJIĆ VODA - Fabrika za flaširanje prirodne izvorske vode

Privatna kompanija „Vujić Valjevo“ se nalazi se u gradu Valjevu, jugozapadno od Beograda, do koga se može doći za jedan sat vožnje od Beograda. Kompanija ima preko 700 zaposlenih u različitim oblastima poslovnog biznisa, a najviše u oblasti proizvodnje PVC stolarije i hotelijerstva. Kompanija je 2003. godine izgradila fabriku za flaširanje prirodne izvorske vode.

Radi se o veoma modernoj fabrici na visoko tehničko-tehnološkom nivou sa najmodernijom opremom i zaokruženom tehnološkom celinom, tako da se od PET granulata proizvode predforme a zatim duvaju boce za flaširanje vode.

logo-sertifikat-iso-9001-2008
logo-sertifikat-iso-14001
logo-sertifikat-haccp
logo-sertifikat-halal

Od 2004.godine fabrika posluje u skladu sa medjunarodnim standardima ISO 9001 i ISO 14000, kao i Standardom HACCP i HALAL.